Bedrijfsinformatie van frituur Frituur De Smulhoek in 3920 Lommel.
Bel: 011 55 48 20
Mail: [email protected] [email protected]
Adres: Molsekiezel 134, 3920 Lommel
Website: desmulhoek-lommel.be
Ik verklaar dat deze beoordeling mijn eigen ervaring met Frituur De Smulhoek weergeeft, dat ik hier geen financiële vergoeding voor ontvang en dat ik geen persoonlijke band heb met dit bedrijf. Ik aanvaard de reviewvoorwaarden voor het schrijven van beoordelingen.
Frituur De Smulhoek is een gezellige frituur en snackbar gelegen aan de Molsekiezel 134 in Lommel. Bij ons kan je terecht voor heerlijke frietjes, snacks, hamburgers en andere lekkernijen. Wij staan garant voor kwaliteit en service en streven ernaar om onze klanten steeds tevreden te stellen. Of je nu zin hebt in een snelle hap of uitgebreid wil genieten van een maaltijd, bij Frituur De Smulhoek ben je aan het juiste adres. Bezoek ons snel en ontdek ons ruime assortiment aan heerlijke gerechten!
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 16:30 - 20:30 |
Vrijdag | 16:30 - 20:30 |
Zaterdag | 16:30 - 20:30 |
Zondag | 16:00 - 20:30 |
Adres: Molsekiezel 134, 3920 Lommel
Plan je route naar Frituur De SmulhoekTijdens de openingsuren is Frituur De Smulhoek bereikbaar op het telefoonnummer: 011 55 48 20.
De adresgegevens van frituur Frituur De Smulhoek zijn: Molsekiezel 134, 3920 Lommel.
Dag | Werkuren |
Maandag | Gesloten |
Dinsdag | Gesloten |
Woensdag | Gesloten |
Donderdag | 16:30 - 20:30 |
Vrijdag | 16:30 - 20:30 |
Zaterdag | 16:30 - 20:30 |
Zondag | 16:00 - 20:30 |
De website van Frituur De Smulhoek kan je bezoeken via het webadres (URL): desmulhoek-lommel.be.
Frituur De Smulhoek in 3920 Lommel krijgt een gemiddelde reviewscore van 4.4 op 5. Klanten hebben dus overwegend een positieve ervaring bij Frituur De Smulhoek. Deze score is berekend op basis van 170 betrouwbare Google beoordelingen of reviews.
Bekijk naast Frituur De Smulhoek ook deze lokale bedrijven
Kapellensteenweg 248, 2920 Kalmthout
Vind lokale odnernemingen die voldoen aan de criteria: frituur